Project VVS

Project VVS

01. Introductie

Wij begeleiden klanten van A tot Z bij de voorbereiding en uitvoer van renovaties. Onze innovatieve ontwerpen realiseren we door zelf de materiaalkeuze en plaatsing op ons te nemen. Dat was ook het geval bij dit Antwerpse appartement met fraai uitzicht op de Schelde. Het appartement moest een warm interieur en een internationale uitstraling krijgen. Hiervoor hebben we verschillende luxe materialen gebruikt, zoals fineer voor het maatwerk en een Hongaarse punt vloer.

02. Process

Als eerste hebben we de woning volledig gestript en een technische tekening opgesteld als basis voor het werk van de betrokken partijen. De voorbereiding, ruwbouw en technieken zijn volgens onze instructies uitgevoerd door onderaannemers.

Toen de werf gereed was voor afwerking zijn we in actie gekomen. Onder meer door het plaatsen van het parket, de badkamer, keuken en het maatwerk. Omdat we onze eigen creaties ontwerpen en plaatsen, hebben we volledige controle over het ontwerp. Hierdoor blijven we binnen budget en kunnen we 100% tevredenheid garanderen.

03. Decor

Bij Hongaarse punt parket liggen de planken in een hoek van 45 of 60 graden tegen elkaar. Dat zorgt, samen met de keuze voor eikenhout, voor een hoogwaardige en klassieke uitstraling. Voor het maatwerk en keuken kozen we voor een donker fineer met accenten en extra details. Die geven de woning een zekere elegantie.

De keuken is van alle gemakken voorzien, waaronder een ontbijtkast die met pocketdeuren is te openen. Daarnaast hebben we op verschillende locaties steen toegepast, zoals bij het kookeiland, rond de open haard en bij de maatmeubel in de living. Ook in andere ruimtes is maatwerk toegepast. Zo hebben de slaapkamers op maat gemaakte kasten voorzien van handgemaakte, houten handvatten.

Video afspelen

Dankzij de lichte (aarde)tinten stralen het appartement en gebruikte materialen zoals stucco warmte uit. Ook fraai zijn het marmer, fineer en de natuurlijke lichtinval. Hierdoor is het voor onze klant elke dag weer een genot om thuis te komen!

MORE tilt uw interieur naar een hoger niveau. Ons team verzorgt de perfecte balans tussen tijdloze vormgeving en comfort. Daarbij luisteren we naar uw wensen en zetten we onze ervaring en ambitie in om maximaal waarde toe te voegen.