Project SL

Project  SL

01. Introduction

Dit riante vrijstaand huis hebben wij de eer om zowel voor het exterieur als het interieur materialen mee te bepalen. Deze woning bestaat uit 2 aparte units. Het main house en de garage die ook als poolhouse een indeling heeft en boven de garage ook nog een guest-house appartment ter beschikking heeft. Kijk mee naar ons ontwerp!

02. Process

Samen met de klant hebben we besproken wat er belangrijk is, en waar ze het meeste waarde aan schenken. Ze willen dit groot huis , aangenaam en huiselijk laten voelen. Ze hebben regelmatig gasten van het buitenland daarom was een logeer appartement belangrijk. Enteraiment in de puurste vorm want ook de poolhouse moest heel het jaar lang gebruikt kunnen worden.

Samen met de architect en de klant hebben we onze plannen laten zien en overlopen. De materiaal keuze voor zowel binnen als buiten is belangrijk om 1 geheel te krijgen in deze woning. Met een mooi oppervlakte om te wonen konden we ook een binnen fitness voorzien en hebben we over heel de woining veel natuurlijk licht inval.

03. Decor

Bij elk van onze ontwerpen besteden we veel aandacht aan de vloerkeuze, omdat dit een van de belangrijkste basiselementen voor een woning is. In de keuken en gang hebben we grote natuursteen tegels van travertin gebruikt om een luxueuze uitstraling te realiseren. De living is voornamelijk voorzien van eikenhout parket in zijn natuurlijke kleur. Duurzaam en tijdloos!

De vloer wordt geaccentueerd door de beige muren en donkerbruine fineer keukenkasten. Dat zorgt voor een mooi contrast en het gebruik van natuurlijke materialen maakt de woning aangenaam om in te vertoeven. We hebben zowel het ontwerp als de afwerking voor onze rekening genomen. We hebben de vloeren, badkamers, keukens en het maatwerk geplaatst.

Het poolhouse biedt alle ruimte voor het ontvangen van gasten met als wow-factor een groot glazen raam waar een super-car staat. Door aanbouw te overdekken kan er genoten worden in de zomer en winter van deze ruimte. Het zwembad ligt centraal achterin en is lang en small om de elegantie van de woning te benadrukken.