Project SL

Project  SL

01. Introduction

Stel je een adembenemend landgoed voor, met een imposante gevel die zich uitstrekt over meer dan 65 meter vanaf de straat. Dit weelderige herenhuis bestaat uit twee gebouwen: het hoofdhuis en het poolhouse, dat functioneert als een garage voor drie auto's en een appartement boven de garage. Het hoofdhuis is het warme thuis van een liefdevol gezin, dat een gezellig maar elegant huis wilde. Samen met de architect hebben we zowel het exterieur als het interieur van dit prachtige landgoed ontworpen.

02. Process

Het interieurontwerp door Sara Beaïch weerspiegelt de harmonieuze samensmelting van de elegante Franse en de verfijnde Belgische stijl. Door zorgvuldig gekozen meubels, stoffen en decoratie-elementen te combineren, is er een tijdloze en toch warme sfeer gecreëerd. De Franse invloeden voegen een vleugje romantiek en verfijning toe, terwijl de Belgische invloeden zorgen voor een gezellige en gastvrije ambiance. De combinatie van beide resulteert in een interieur dat zowel luxueus als comfortabel aanvoelt.

In dit huis is er niet bezuinigd op kwaliteit en luxe. De badkamers en de keuken zijn verfraaid met prachtig marmer, dat niet alleen een visueel statement maakt, maar ook een gevoel van tijdloze elegantie toevoegt. De Versailles panelen in de woonkamer creëren een weelderige en koninklijke uitstraling, terwijl natuursteen in de gang een vleugje rustieke charme geeft. Op de eerste verdieping prijkt breed planken vloeren, die een warme en natuurlijke uitstraling geven. 

 

03. Decor

Dit majestueuze huis biedt ook een buitenzwembad, een oase van ontspanning en vermaak voor het hele gezin. Om het oog te vangen en de allure van het huis te vergroten, is er een opvallend groot raam dat de supercar binnenin het huis tentoonstelt. Deze unieke functie zorgt voor een adembenemend uitzicht, zowel vanuit het huis zelf als van buitenaf. Het voegt een vleugje luxe en exclusiviteit toe aan de algehele ambiance van het landgoed.

De vloer wordt geaccentueerd door de beige muren en donkerbruine fineer keukenkasten. Dat zorgt voor een mooi contrast en het gebruik van natuurlijke materialen maakt de woning aangenaam om in te vertoeven. 

De combinatie van de Franse en Belgische stijl, samen met hoogwaardige materialen en luxueuze afwerkingen, heeft geresulteerd in een huis dat zowel gezellig als elegant is. Met een buitenzwembad voor ontspanning en vermaak, en een opvallend groot raam dat de supercar tentoonstelt, is dit landgoed een ware droomplek. Het ademt een sfeer van luxe, comfort en exclusiviteit, waardoor het de perfecte plek is voor een gezin om te genieten van het beste van het leven in een stijlvolle en verfijnde omgeving.