Project NST

Project  NST

01. Introduction

Stel je een oud gebouw voor, doordrenkt van geschiedenis en charmante elementen die verhalen fluisteren. Dit is het decor waarin MORE zijn magie heeft laten zien. In plaats van de oude elementen te verwijderen, hebben we ze omarmd en nieuw leven ingeblazen, waardoor een unieke en charmante thuisomgeving is ontstaan. Met de toepassing van houten Hongaarse Punt in grijstinten, een op maat gemaakte houten keuken met travertijnstenen en een bijpassende spatwand, een luxe inloopkast en een bedhoofd in de slaapkamer om het gevoel van een hotel te creëren, en een elegant afgewerkte badkamer met mortex voor een kalme en verfijnde sfeer, is dit project een echt meesterwerk geworden.

02. Process

In een wereld waar nieuwbouw de norm lijkt te zijn, hebben we bewust gekozen voor het behoud van de oude elementen in dit gebouw. De authentieke charme die ze uitstralen, kan niet worden nagemaakt. Van de sierlijke plafondlijsten tot de historische deurkozijnen, elk element vertelt een verhaal en voegt een vleugje karakter en geschiedenis toe aan de ruimte. Door ze te behouden en te herstellen, hebben we een unieke ambiance gecreëerd die de bewoners elke dag weer betovert.

Om een warme en tijdloze sfeer te creëren, hebben we gekozen voor houten Hongaarse Punt in een elegante grijstint. Deze vloer voegt textuur en visuele interesse toe aan de ruimte, terwijl het hout een gevoel van warmte en gezelligheid oproept. De keuken, op maat gemaakt in hout, is een waar pronkstuk. Met zijn strakke lijnen, vakmanschap en de toevoeging van luxe travertijnstenen werkbladen en een bijpassende spatwand, straalt de keuken elegantie uit en vormt het een centraal punt waar gezelligheid en culinaire creativiteit samenkomen.

03. Decor

De slaapkamer is ontworpen om een gevoel van luxe en ontspanning te creëren, vergelijkbaar met een hotelervaring. Een inloopkast biedt voldoende ruimte voor kleding en accessoires, waardoor de ruimte netjes en georganiseerd blijft. Het bedhoofd voegt een vleugje elegantie en grandeur toe, waardoor de slaapkamer een luxueuze uitstraling krijgt. Het geheel nodigt uit tot rust en ontspanning, waardoor de bewoners elke nacht kunnen genieten van een heerlijke nachtrust.

De badkamer is ontworpen als een oase van rust en elegantie. Het gebruik van mortex, een waterdichte en naadloze afwerking, creëert een kalme en verfijnde sfeer. De neutrale kleur en zachte textuur van het mortex zorgen voor een tijdloze uitstraling, terwijl de moderne armaturen en de hoogwaardige afwerking de badkamer naar een hoger niveau tillen. Het resultaat is een plaats waar men zich kan terugtrekken, ontspannen en genieten van een spa-achtige ervaring in het comfort van hun eigen huis.

 

Deze prachtige woning, gelegen in het hart van het centrum, heeft nu een nieuwe betekenis gekregen. De renovatie heeft ervoor gezorgd dat het huis een aangename sfeer heeft gekregen die perfect past bij de bruisende omgeving. De kopers van deze woning zijn uitermate tevreden met het resultaat en voelen zich gelukkig dat ze deze unieke en charmante woning hebben gevonden.

Met de strategische ligging in het centrum hebben de bewoners het beste van beide werelden. Ze kunnen genieten van de levendigheid en de nabijheid van winkels, restaurants en culturele evenementen, terwijl ze tegelijkertijd kunnen terugkeren naar een oase van rust en comfort in hun prachtig gerenoveerde thuis.