Project LS

Project  LS

01. Introduction

Welkom bij deze prachtige woning, waar elk detail is afgewerkt met hoogwaardige materialen en een zorgvuldig oog voor design. Van de indrukwekkende houten vloer tot in de keukenvloer mortex en walnotenhouten keukenkasten, dit huis ademt luxe en verfijning. Gelegen in de stad, geniet deze woning ook van een prachtige tuin die overvloedig natuurlijk licht naar binnen brengt, vooral in de keuken. Laten we een kijkje nemen in dit harmonieuze huis, waar elk element zorgt voor een gevoel van eenheid en welbehagen.

02. Process

De keuken is een ware blikvanger, met een vloeren mortel dat een gevoel van tijdloze elegantie toevoegt. De warmte en diepte van de walnotenhouten keukenkasten creëren een luxueuze sfeer en vormen een perfecte harmonie. De combinatie van hoogwaardige materialen en doordachte afwerkingen in de keuken weerspiegelt de aandacht voor detail en het streven naar perfectie in dit huis.

In de woonkamer hebben we gezorgd voor een op maat gemaakt TV-meubel in walnoot, dat naadloos aansluit bij het verfijnde karakter van het huis. Als accent hebben we gekozen voor roze travertijn in de boekenkast, waardoor een vleugje speelsheid en kleur aan de ruimte wordt toegevoegd. Deze zorgvuldig gekozen materialen en aandacht voor detail zorgen voor een sfeervolle en harmonieuze woonkamer, waar ontspanning en stijl samenkomen.

03. Decor

Om een gevoel van eenheid en samenhang te creëren, zijn de kinderkamers afgewerkt met dezelfde hoogwaardige materialen als de rest van het huis. De houten vloeren in chevronpatroon en de walnotenhouten elementen zorgen voor een naadloze overgang tussen de verschillende ruimtes. Deze consistentie in materialen draagt bij aan de algehele cohesie en eenheid van het huis.

Dit huis is een perfecte samensmelting van verfijnde materialen, harmonieus design en aandacht voor detail. Van de houten vloeren tot de keuken met travertijnsteen, en van het op maat gemaakte TV-meubel tot de accenten in de boekenkast, elk element is zorgvuldig gekozen om een gevoel van luxe, comfort en eenheid te creëren. Deze woning brengt alle goede gevoelens samen en vormt een harmonieus toevluchtsoord waarin u kunt genieten van de schoonheid van hoogwaardige materialen en een stijlvol interieurontwerp.

 

Een ware blikvanger, met hoogwaardige materialen en doordachte ontwerpelementen die een gevoel van luxe en verfijning uitstralen. Van de prachtige houten vloer in Hongaarse Punt tot de walnotenhouten keukenkasten en de accenten van roze travertijn, elk detail draagt bij aan de harmonie en eenheid van dit huis.

Of het nu de ruime keuken is die badend is in natuurlijk licht of de gezellige woonkamer met zijn op maat gemaakte meubelstukken, dit huis straalt een gevoel van welbehagen en stijl uit. Het is een plek waar u kunt ontspannen, genieten en tot rust kunt komen in een omgeving die zorgvuldig is ontworpen om al uw zintuigen te prikkelen.